Puzsér az LMP tudta nélkül fordított hátat az előválasztásnak

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az ATV Start című műsorában árulta el az LMP EP-listavezetője, hogy a párt tudta és beleegyezése nélkül szállt ki az előválasztásból Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt. Vágó Gábor szerint a helyzet egyértelmű: 

az LMP budapesti kongresszusa úgy döntött, hogy jelöltjüknek részt kell vennie az előválasztáson.

Hozzátette: az EP-választások utánra tisztázódni fog a helyzet. Arra a kérdésre, hogy Puzsér és az LMP közt van-e feszültség, úgy válaszolt, hogy 

"kétségtelen, hogy harmonikussá kell tenni a viszonyt."

Dolgozni kell azon, hogy legyen megállapodás, zárta a kérdést Vágó. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.