Puzsér az LMP tudta nélkül fordított hátat az előválasztásnak

Az ATV Start című műsorában árulta el az LMP EP-listavezetője, hogy a párt tudta és beleegyezése nélkül szállt ki az előválasztásból Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt. Vágó Gábor szerint a helyzet egyértelmű: 

az LMP budapesti kongresszusa úgy döntött, hogy jelöltjüknek részt kell vennie az előválasztáson.

Hozzátette: az EP-választások utánra tisztázódni fog a helyzet. Arra a kérdésre, hogy Puzsér és az LMP közt van-e feszültség, úgy válaszolt, hogy 

"kétségtelen, hogy harmonikussá kell tenni a viszonyt."

Dolgozni kell azon, hogy legyen megállapodás, zárta a kérdést Vágó. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.