Kikapcsolta a Youtube a kommentelést egy kongresszusi meghallgatás mellett

Az amerikai Képviselőház igazságügyi bizottsága a fehér felsőbbrendűségről és a fehér nacionalizmus politikai előretöréséről tartott meghallgatást, aminek célja a fenyegetés feltérképezése és a lehetséges megoldások megtalálása volt. Ezeket a meghallgatásokat közvetíteni szokták élőben a Youtube-on, és ilyenkor kommentelni is lehet, ahogy halad a műsor.

Most azonban már a meghallgatás hivatalos kezdete előtt ellepték a kommentszekciót a szélsőjobboldali trollok, zsidózás, idegengyűlölet és rasszista mémek mentek a kommentek közt. A Youtube moderátorai sem bírták tartani a lépést, ezért úgy döntöttek, inkább kikapcsolják a fenébe az egész kommentelést a közvetítés mellett. (BuzzFeed)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.