Kikapcsolta a Youtube a kommentelést egy kongresszusi meghallgatás mellett

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az amerikai Képviselőház igazságügyi bizottsága a fehér felsőbbrendűségről és a fehér nacionalizmus politikai előretöréséről tartott meghallgatást, aminek célja a fenyegetés feltérképezése és a lehetséges megoldások megtalálása volt. Ezeket a meghallgatásokat közvetíteni szokták élőben a Youtube-on, és ilyenkor kommentelni is lehet, ahogy halad a műsor.

Most azonban már a meghallgatás hivatalos kezdete előtt ellepték a kommentszekciót a szélsőjobboldali trollok, zsidózás, idegengyűlölet és rasszista mémek mentek a kommentek közt. A Youtube moderátorai sem bírták tartani a lépést, ezért úgy döntöttek, inkább kikapcsolják a fenébe az egész kommentelést a közvetítés mellett. (BuzzFeed)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.