Kikapcsolta a Youtube a kommentelést egy kongresszusi meghallgatás mellett

Az amerikai Képviselőház igazságügyi bizottsága a fehér felsőbbrendűségről és a fehér nacionalizmus politikai előretöréséről tartott meghallgatást, aminek célja a fenyegetés feltérképezése és a lehetséges megoldások megtalálása volt. Ezeket a meghallgatásokat közvetíteni szokták élőben a Youtube-on, és ilyenkor kommentelni is lehet, ahogy halad a műsor.

Most azonban már a meghallgatás hivatalos kezdete előtt ellepték a kommentszekciót a szélsőjobboldali trollok, zsidózás, idegengyűlölet és rasszista mémek mentek a kommentek közt. A Youtube moderátorai sem bírták tartani a lépést, ezért úgy döntöttek, inkább kikapcsolják a fenébe az egész kommentelést a közvetítés mellett. (BuzzFeed)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.