Deutsch Tamás szerint „életszerű”, hogy Orbán Viktor a saját zsebéből fizeti a magánrepülőzést

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az OTP-vezér hosszas hallgatás után tegnap nyilatkozta az RTL-nek, hogy Orbán Viktor mindig személyesen fizette ki, amikor az OTP magánrepülőjét használta. 

A Fidesz szerint Csányi Sándor ezzel végre tiszta vizet öntött a pohárba, és mindenki számára egyértelmű, hogy nem ajándékot fogadott el a miniszterelnök. Valójában azonban most sem tudjuk, hányszor használta a miniszterelnök a gépet, és mennyit fizetett érte.

Deutsch Tamás azt javasolta az RTL Klubnak, hogy ha ennyire kíváncsiak, kérdezzék meg Orbán Viktort. Megkérdezték, nem válaszolt. Deutsch szerint mindenesetre teljesen életszerű, hogy Orbán Viktor a jövedelméből fizette az utakat.

A Jobbik a számlákat követeli, illetve annak tisztázását, hogyan fizethette a kevesebb mint 1,4 milliós megtakarítással rendelkező Orbán Viktor az óránként többmilliós költségű magánrepülőzéseket.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.