Illegális gyorsulási versenyen razziáztak a budapesti rendőrök

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Újpesten csaptak le a BRFK és a Nemzeti Közlekedési Hatóság illetékesei illegális gyorsulási versenyeken használt gépjárművekre péntek éjszaka. Lezárták az Ipari park és az Óceánárok utcát a Megyeri út és a Külső Váci út között, és minden autót igazoltattak.

Az ellenőrzés során kilenc, engedély nélkül átalakított autó forgalmi engedélyét vonták be. Ezek közül többnek a kipufogóját alakították át úgy, hogy hangosabb legyen a kocsi. Emellett több autó futóműve is szabálytalanul lett átalakítva.

Az akció során összesen 53 autót ellenőriztek, ezek közül kettőnek egyáltalán nem volt forgalmija, egy sofőrnek meg a kötelező felelősségbiztosítása hiányzott, ellene feljelentést tettek. (Blikk via Police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.