Illegális gyorsulási versenyen razziáztak a budapesti rendőrök

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Újpesten csaptak le a BRFK és a Nemzeti Közlekedési Hatóság illetékesei illegális gyorsulási versenyeken használt gépjárművekre péntek éjszaka. Lezárták az Ipari park és az Óceánárok utcát a Megyeri út és a Külső Váci út között, és minden autót igazoltattak.

Az ellenőrzés során kilenc, engedély nélkül átalakított autó forgalmi engedélyét vonták be. Ezek közül többnek a kipufogóját alakították át úgy, hogy hangosabb legyen a kocsi. Emellett több autó futóműve is szabálytalanul lett átalakítva.

Az akció során összesen 53 autót ellenőriztek, ezek közül kettőnek egyáltalán nem volt forgalmija, egy sofőrnek meg a kötelező felelősségbiztosítása hiányzott, ellene feljelentést tettek. (Blikk via Police.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.