Fábryra is rámozdultak az MTVA biztonsági őrei, amikor be akarta engedni Hadházyékat

POLITIKA
2019 április 15., 12:33
comments 350

A műsorvezető épp akkor készült elhagyni az MTVA székházát, amikor Hadházy Ákos  azon vitatkozott az MTVA biztonsági őreivel, hogy kinek van joga az épületben tartózkodni. Amikor Fábry a kapuhoz ért, odanyújtotta a kártyáját, hogy „én behozom Hadházy urat, gyere”, de azt a képviselő már nem tudta átvenni, mert a biztonsági őrök egyből rámozdultak a műsorvezetőre.  Fábry viccelődve meg is jegyezte, hogy „engem is földhöz nyomnak mindjárt”.

link Forrás

Fábry megkérdezte Hadházyékat, hogy ha annyira szeretnének beszélni a vezérigazgatóval, akkor miért nem kérnek időpontot, amire Hadházy elmondta, hogy négy  időpontot is megadott Papp Dánielnek, de neki valahogy egyik sem volt jó. Közben a biztonságiak próbálták lezárni a beszélgetést, de Fábry lecsitította őket, hogy ennyi talán belefér az idejükbe. 

Hadházy hosszasan magyarázta, hogyan pattintották le, de közben egy áthaladó nő mellei elvonták Fábry figyelmét, ezért a válasz közepén közölte, hogy mennie kell.  

link Forrás

Elköszönés közben azért figyelmeztette a biztonsági őröket, hogy legyenek erősek, és nyugodtan, lazán, udvariasan és humorral kezeljék az ellenzéki képviselőket. Hadházyékat persze nem engedték be.   

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.