Újradefiniálhatta a tahóság fogalmát a liverpooli Fabinho

Komoly felháborodás támadt Nagy-Britanniában, miután felkerült az internetre egy rövid jelenet a vasárnapi Liverpool-Chelsea rangadóról. A meccset simán nyerte a Liverpool, ezzel továbbra is bajnokesélyesek maradtak, viszont történt egy jelenet, amely bőven beárnyékolta a vörösök örömét. A 11. percben Fabinho mutatta be, íme:

És hát ezt sokak szerint nagyon nehéz másképp értelmezni, minthogy Fabinho az éppen sérülten fekvő Eden Hazard fölé lépett, és minden jel szerint ráfújta az orrát. Mint a Nemzeti Sport felidézi, a Liverpool-szurkolók szerint szó sincs erről, csupán a kamera szöge miatt tűnik úgy, ráadásul, teszik hozzá, ott állt a játékvezető is, szóval ha tényleg ez történt volna, biztos lett volna következménye. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.