Újradefiniálhatta a tahóság fogalmát a liverpooli Fabinho

Komoly felháborodás támadt Nagy-Britanniában, miután felkerült az internetre egy rövid jelenet a vasárnapi Liverpool-Chelsea rangadóról. A meccset simán nyerte a Liverpool, ezzel továbbra is bajnokesélyesek maradtak, viszont történt egy jelenet, amely bőven beárnyékolta a vörösök örömét. A 11. percben Fabinho mutatta be, íme:

És hát ezt sokak szerint nagyon nehéz másképp értelmezni, minthogy Fabinho az éppen sérülten fekvő Eden Hazard fölé lépett, és minden jel szerint ráfújta az orrát. Mint a Nemzeti Sport felidézi, a Liverpool-szurkolók szerint szó sincs erről, csupán a kamera szöge miatt tűnik úgy, ráadásul, teszik hozzá, ott állt a játékvezető is, szóval ha tényleg ez történt volna, biztos lett volna következménye. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.