Felkenődött a szalagkorlátra az M7-esen, szétesett a fél kocsi, de ő továbbment vele

autó
2019 április 16., 21:29
comments 182

Hétfőn közölte a katasztrófavédelem, hogy az oldalára borult egy utánfutót vontató kisbusz az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán, miután nekiütközött a külső szalagkorlátnak. A székesfehérvári hivatásos tűzoltóknak egy daru csörlőjével kellett a kerekeire állítanik és félrevontatni a kisbuszt.

Az esetről videót is kiadtak:

link Forrás

Ez a kisbusz aztán nem sokkal később felbukkant az M5-ös autópályán, egy autós fényképeket is készített róla, majd ezeket megosztotta a katasztrófavédelem eredeti Facebook-posztja alatt.

Ezek szerint a sofőr a baleset után összetoldozta-foldozta az autót, és elindult vele a magyar utakon.

Így:

photo_camera FB
photo_camera FB

Rendszám?? Ááá.

Az Index rákérdezett a Fejér Megyei Rendőr-Főkapitányságnál, hogy ez tényleg az az autó-e, és hogyan lehet mindez? A rendőrök megerősítették, hogy a két jármű ugyanaz, és közölték, hogy a járművet a tulajdonos kérésére egy, az autópálya mellett található pihenőbe szállították. “Tekintettel arra, hogy a jogszabályok nem teszik lehetővé a jármű lefoglalását, a rendőrség a jogszabályi figyelmeztetéseket követően azt a tulajdonos részére átadta” - írták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.