Tízezrek keresik a neten apát és lányát az ép Notre Dame-ról készült egyik utolsó fotón

ÉLET
2019 április 16., 13:43
comments 182

Már több mint 100 ezer megosztás van azon a képen, amit egy amerikai turista osztott meg a Twitteren nem sokkal azután, hogy lángra kapott, és megégett a világ egyik leghíresebb gótikus temploma, a párizsi Notre Dame. 

A 23 éves Brooke Windsor állítása szerint hétfő késő délután, 17.57-kor, azaz alig egy órával azelőtt készítette a képet, hogy az első lángok felcsaptak volna a katedrális felett. 

A nő Twitteren azt írta, miután elkészítette, annyira megtetszett neki a kép, hogy úgy gondolta, megkérdezi a férfit, elküldje-e neki. Végül ez elmaradt, megtartotta magának, utólag viszont bánja a dolgot, és megosztaná mégis vele a fotót. Arra kérte a követőit, segítsenek neki megtalálni a férfit. 

„Háborúban született, a hatalom szolgálatába állt”
A 444 új videója a közmédiáról. Premier és beszélgetés Veiszer Alindával, Uj Péterrel és Plankó Gergővel. Jegyek itt rendelhetők.

A Twitteren persze egyből vírusként kezdett terjedni a kép, amit a userek egyből úgy osztottak tovább, mintha egy letűnt, derűs kor egyik utolsó dokumentációja lenne. 

Az amerikai nő a poszthoz hozzátette, természetesen nem biztos benne, hogy valóban apát és lányát sikerült elkapnia a képen, lehettek akár egyszerűen rokonok is, de az biztos, hogy felhőtlenül örültek egymásnak. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt