Tízezrek keresik a neten apát és lányát az ép Notre Dame-ról készült egyik utolsó fotón

Már több mint 100 ezer megosztás van azon a képen, amit egy amerikai turista osztott meg a Twitteren nem sokkal azután, hogy lángra kapott, és megégett a világ egyik leghíresebb gótikus temploma, a párizsi Notre Dame. 

A 23 éves Brooke Windsor állítása szerint hétfő késő délután, 17.57-kor, azaz alig egy órával azelőtt készítette a képet, hogy az első lángok felcsaptak volna a katedrális felett. 

A nő Twitteren azt írta, miután elkészítette, annyira megtetszett neki a kép, hogy úgy gondolta, megkérdezi a férfit, elküldje-e neki. Végül ez elmaradt, megtartotta magának, utólag viszont bánja a dolgot, és megosztaná mégis vele a fotót. Arra kérte a követőit, segítsenek neki megtalálni a férfit. 

„Háborúban született, a hatalom szolgálatába állt”
A 444 új videója a közmédiáról. Premier és beszélgetés Veiszer Alindával, Uj Péterrel és Plankó Gergővel. Jegyek itt rendelhetők.

A Twitteren persze egyből vírusként kezdett terjedni a kép, amit a userek egyből úgy osztottak tovább, mintha egy letűnt, derűs kor egyik utolsó dokumentációja lenne. 

Az amerikai nő a poszthoz hozzátette, természetesen nem biztos benne, hogy valóban apát és lányát sikerült elkapnia a képen, lehettek akár egyszerűen rokonok is, de az biztos, hogy felhőtlenül örültek egymásnak. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.