Tízezrek keresik a neten apát és lányát az ép Notre Dame-ról készült egyik utolsó fotón

ÉLET
2019 április 16., 13:43
comments 180

Már több mint 100 ezer megosztás van azon a képen, amit egy amerikai turista osztott meg a Twitteren nem sokkal azután, hogy lángra kapott, és megégett a világ egyik leghíresebb gótikus temploma, a párizsi Notre Dame. 

link Forrás

A 23 éves Brooke Windsor állítása szerint hétfő késő délután, 17.57-kor, azaz alig egy órával azelőtt készítette a képet, hogy az első lángok felcsaptak volna a katedrális felett. 

A nő Twitteren azt írta, miután elkészítette, annyira megtetszett neki a kép, hogy úgy gondolta, megkérdezi a férfit, elküldje-e neki. Végül ez elmaradt, megtartotta magának, utólag viszont bánja a dolgot, és megosztaná mégis vele a fotót. Arra kérte a követőit, segítsenek neki megtalálni a férfit. 

„Háborúban született, a hatalom szolgálatába állt”
A 444 új videója a közmédiáról. Premier és beszélgetés Veiszer Alindával, Uj Péterrel és Plankó Gergővel. Jegyek itt rendelhetők.

A Twitteren persze egyből vírusként kezdett terjedni a kép, amit a userek egyből úgy osztottak tovább, mintha egy letűnt, derűs kor egyik utolsó dokumentációja lenne. 

Az amerikai nő a poszthoz hozzátette, természetesen nem biztos benne, hogy valóban apát és lányát sikerült elkapnia a képen, lehettek akár egyszerűen rokonok is, de az biztos, hogy felhőtlenül örültek egymásnak. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.