A Fidesz megtalálta a tökéletes szellemi partnert az EP-kampányához: Kozsót

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!”

közölte Rétvári Bence a Facebook-oldalán a Sződligeten Kozsóval készült közös fotó alatt.

Fotó: Rétvári Bence/Facebook

Aki többet szeretne megtudni Kozsó ideológiájáról és a bevándorlással kapcsolatos álláspontjáról, annak ezt a gyorstalpalót ajánlom:

Egyébként a kormánysajtó nem szokott róla jókat írni, az Origo például tavaly arról számolt be, hogy a művészt áramlopással gyanúsítják.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.