Több mint 1000 ekit és fél kiló fehér port hoztak be egy német telekocsival

2019 április 17., szerda 6:36
32

A Készenléti Rendőrség járőrei vasárnap 2:05-kor az újbudai Sasadi úton intézkedés alá vonták egy német rendszámú kisbusz sofőrjét és az utasait.

Az autó csomagtartójában az egyik utas, egy 25 éves halmajugrai nő bőröndjében kábítószergyanús anyagokat és 356 ezer forintnak megfelelő valutát találtak. A rendőrök a több mint 1000 tablettát (vélhetően ecstasyt), a 23 gramm zöld növényi törmeléket és az 500 gramm por és a 34 gramm folyékony halmazállapotú kábítószergyanús anyagot lefoglalták.

Fotó: police.hu

A kocsiban további hat ember utazott, akik telekocsi szolgáltatást vettek igénybe, előtte nem ismerték egymást. A rendőrök a halmajugrai nőt előállították a BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol megállapították, hogy a nőt megkérte egy férfi Belgiumban, hogy hozza be Magyarországra a kábítószert.

A rendőrök a nőt – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-birtoklás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, elismerte a bűncselekményt. A nyomozók előterjesztést tettek a letartóztatására. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt