Több mint 1000 ekit és fél kiló fehér port hoztak be egy német telekocsival

bűnügy
2019 április 17., 06:36
comments 32

A Készenléti Rendőrség járőrei vasárnap 2:05-kor az újbudai Sasadi úton intézkedés alá vonták egy német rendszámú kisbusz sofőrjét és az utasait.

Az autó csomagtartójában az egyik utas, egy 25 éves halmajugrai nő bőröndjében kábítószergyanús anyagokat és 356 ezer forintnak megfelelő valutát találtak. A rendőrök a több mint 1000 tablettát (vélhetően ecstasyt), a 23 gramm zöld növényi törmeléket és az 500 gramm por és a 34 gramm folyékony halmazállapotú kábítószergyanús anyagot lefoglalták.

photo_camera Fotó: police.hu

A kocsiban további hat ember utazott, akik telekocsi szolgáltatást vettek igénybe, előtte nem ismerték egymást. A rendőrök a halmajugrai nőt előállították a BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol megállapították, hogy a nőt megkérte egy férfi Belgiumban, hogy hozza be Magyarországra a kábítószert.

A rendőrök a nőt – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-birtoklás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, elismerte a bűncselekményt. A nyomozók előterjesztést tettek a letartóztatására. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.