Donald Trump tényleg kinevezte volna a lányát a Világbank élére

Ivanka Trump, Donald Trump amerikai elnök lánya az AP-nek adott interjúban beismerte, hogy apja valóban megkérdezte, nem érdekelné-e Világbank elnöki széke, de ő visszautasította az ajánlatot. Ivanka Trump szerint apja csak kósza kérdésként vetette fel a dolgot, ő pedig azt mondta rá: boldog a jelenlegi munkájában.

Ivanka Trump egyébként jelenleg befolyásos tanácsadó a Fehér Házban, és saját üzletei is vannak. Tanácsadóként részt vett a Világbank jelenlegi elnökét kiválasztó folyamatban, tagja volt a csoportnak, ami végül David Malpasst javasolta a posztra.

Donald Trump korábban az Atlanticnek nyilatkozott arról, mennyire ügyes lenne Ivanka a Világbank élén, hiszen „nagyon jó a számokkal”. (AP)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.