Kedvező magyar piaci körülményekről beszél a TV2 új vezérigazgatója

Hibátlan PR interjút készített a TV2 új vezérigazgatójával, a bolgár-francia Pavel Stanchevvel és Vaszily Miklós Index vezérigazgatóból lett -> Origó vezérigazgatóból lett  -> MTVA vezérigazgatóból lett  -> Echo TV vezérigazgatóból lett  -> TV2 elnökkel a napi.hu.

A beszélgetésben többek között szó esik arról, hogy

  • a TV2 erős brand;
  • pozitívak a kilátások;
  • Magyarországon kedvezőek a piaci körülmények.

Vaszily Miklós: „Abszolút a profit a célunk.

Pavel Stanchev: „A TV2-t egy olyan műhelyként képzelem el, amely vonzza a tehetségeket; egy olyan hely, ahol respektálják a kreatív ötleteket és azokat meg is valósítják.

„Háborúban született, a hatalom szolgálatába állt”
A 444 új videója a közmédiáról. Premier és beszélgetés Veiszer Alindával, Uj Péterrel és Plankó Gergővel. Jegyek itt rendelhetők.

Aki pedig a TV2-s gyűlöletpropagandáért aggódott, most az is megnyugodhat:

Napi.hu - Mi a helyzet a közéleti műsorokkal?

Pavel Stanchev: Úgy vélem, hogy a hírcentrikus tartalmaknak van helye a csoportnál. De csak akkor, ha az embereknek és az emberekről szólnak, olyan témákkal, amelyekhez kapcsolódni tudnak, amelyek a leginkább érinti őket. Kemény politikai talkshow-kat nem szeretnénk, az maradjon meg a hírtévéknek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.