Kedvező magyar piaci körülményekről beszél a TV2 új vezérigazgatója

politika
2019 április 18., 07:57
comments 88

Hibátlan PR interjút készített a TV2 új vezérigazgatójával, a bolgár-francia Pavel Stanchevvel és Vaszily Miklós Index vezérigazgatóból lett -> Origó vezérigazgatóból lett  -> MTVA vezérigazgatóból lett  -> Echo TV vezérigazgatóból lett  -> TV2 elnökkel a napi.hu.

A beszélgetésben többek között szó esik arról, hogy

  • a TV2 erős brand;
  • pozitívak a kilátások;
  • Magyarországon kedvezőek a piaci körülmények.

Vaszily Miklós: „Abszolút a profit a célunk.

Pavel Stanchev: „A TV2-t egy olyan műhelyként képzelem el, amely vonzza a tehetségeket; egy olyan hely, ahol respektálják a kreatív ötleteket és azokat meg is valósítják.

„Háborúban született, a hatalom szolgálatába állt”
A 444 új videója a közmédiáról. Premier és beszélgetés Veiszer Alindával, Uj Péterrel és Plankó Gergővel. Jegyek itt rendelhetők.

Aki pedig a TV2-s gyűlöletpropagandáért aggódott, most az is megnyugodhat:

Napi.hu - Mi a helyzet a közéleti műsorokkal?

Pavel Stanchev: Úgy vélem, hogy a hírcentrikus tartalmaknak van helye a csoportnál. De csak akkor, ha az embereknek és az emberekről szólnak, olyan témákkal, amelyekhez kapcsolódni tudnak, amelyek a leginkább érinti őket. Kemény politikai talkshow-kat nem szeretnénk, az maradjon meg a hírtévéknek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.