Korrupt, hataloméhes koalíció miatt aggódik Kövér László egy megdöbbentő lapinterjúban

politika
2019 április 18., 06:43
comments 317

Hibátlan, légmentesen záró, körkörös interjút adott a Magyar Hírlapnak Kövér László, a magyar országgyűlés elnöke, a fele részt rosszkedvből, fele részt Soros Györgyből álló összeesküvés-elméletek Paganinije. Kövér és a Magyar Hírlap 16 ezer karakterből álló dolgozatukban tényleg teljes körű világmagyarázatot kínálnak az olvasónak, az illegális bevándorlástól egészen a keresztény kultúra védelméig.

Nem fogják nekem elhinni, de Kövér szerint az aktuálisan sürgető feladatok közül az elsődleges

BEVÁNDROLÁS

KEZELÉSE,

az EP választás tétje pedig, hogy ezt meg tudjuk-e oldani.

Sajnos nem nagyon jók az esélyeink, mert az Európai Néppártóról szólva Kövér azt mondja,

„egyfajta pragmatikus konstelláció, egy korrupt, csak a hatalom megszerzésében és megtartásában érdekelt koalíció jött létre a magukat még mindig szociáldemokratának és kereszténydemokratának mondó erők között.”

A házelnök az interjúban elegánsan azt is megjegyzi, hogy

„Nem kérdés, melyik oldalra állna ma a volt kancellár [Helmut Kohl], ha élne.”

Mikor arról kérdezik, hogy a néppárti Manfred Weber elárulta-e a Fideszt, Kövér engedékenyen azt válaszolja:

Csak az tud áruló lenni, aki valaha is kötődött ahhoz, amit dicstelenül elhagy. Az európai politikusok legtöbbjének magatartásában azonban én minimális értéktartalmat sem vélek felfedezni.

Ezek után a házelnök és a Magyar Hírlap közösen egy szédítő, logikai bukfencekből, szaltókból és négyütemű fekvőtámaszokból álló manőverbe kezdenek, amiben

  • demokratikus mércével bukott politikusok vezetik Európát,
  • ahol az emberek többsége viszont a keresztény értékek megőrzésével ért egyet,
  • de mégsem biztos, hogy változik a felállás az EP-választás eredményeként,
  • mert „ez a mechanizmus, ez a gyomorforgató színjáték egyre kevésbé működőképes, egyre kevesebb nézőt vonz”,
  • így pedig kicsi az esély a fordulatra,
  • pedig tisztességes vitákon keresztül kellene kompromisszumokra jutni
  • mert a másik lehetősége, hogy „BEVÁNDORLÓK TÖMEGEI ÁLTAL, LAKOSSÁGCSERE RÉVÉN GYÖKÉRTELENNÉ TETT, HOMOGENIZÁLT EMBERMASSZA LAKÓHELYE LESZ A KONTINENS, AMELYEN EGY BRÜSSZELI BIRODALMI KÖZPONT URALKODIK”.

A beszélgetés csúcspontján aztán tényleg jön Soros György és az Új Világrend valamilyen telepatikus agyhullám-Facebook, vagy ahhoz hasonló új űrtechnológia és a migránsok segítségével.

„Mostanra ugyanakkor a globalizáció folyamatai olyan gazdasági, szociológiai, geopolitikai helyzetet teremtettek, a tömegmédia és a manipuláció szédítő technológiai fejlődésével együtt, hogy a Soros Györgyhöz hasonló „világboldogítók” úgy gondolták, ez a régtől fogva dédelgetett terv, a transznacionális érdekek útjából a nemzetállamokat, így a demokratikus döntéshozatali „pepecselést” félresöprő világrend immár kézzel fogható közelségbe került. A tömeges illegális migráció Európára szabadításával akarták befejezni a folyamatot.”

A NAGY TERV készítői csak egy dologgal nem számoltak

„Európa immunrendszerét még nem számolták fel teljesen – legalábbis itt, Közép-Európában.”

Kövér szerint egyébként a magyar („Hazaáruló-is-csak-az-lehet,-akinek-volt-valaha-hazája.-Jó-kérdés-persze,-melyik-a-rosszabb:-akinek-soha-sem-volt,-vagy-akinek-van,-de-elárulja.-A-baloldal-egyébként-soha-nem-belül-kereste-az-igazodási-pontjait.”) ellenzék nagyon rossz állapotban van:

„Nincs, aki értelmesen közvetítené a Fidesszel egyet nem értők hangját.”

A házelnök az interjúban nem mondja, de erre talán az lehetne a megoldás, ha a Fidesz benyúlna egy-egy ellenzéki párt hóna alá, és segítenék, terelgetnék őket egy kicsit, csak hogy értelmesebben közvetítsenek.

(A címlapon és cím felett Hajdú D. András képe.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.