Korrupt, hataloméhes koalíció miatt aggódik Kövér László egy megdöbbentő lapinterjúban

Hibátlan, légmentesen záró, körkörös interjút adott a Magyar Hírlapnak Kövér László, a magyar országgyűlés elnöke, a fele részt rosszkedvből, fele részt Soros Györgyből álló összeesküvés-elméletek Paganinije. Kövér és a Magyar Hírlap 16 ezer karakterből álló dolgozatukban tényleg teljes körű világmagyarázatot kínálnak az olvasónak, az illegális bevándorlástól egészen a keresztény kultúra védelméig.

Nem fogják nekem elhinni, de Kövér szerint az aktuálisan sürgető feladatok közül az elsődleges

BEVÁNDROLÁS

KEZELÉSE,

az EP választás tétje pedig, hogy ezt meg tudjuk-e oldani.

Sajnos nem nagyon jók az esélyeink, mert az Európai Néppártóról szólva Kövér azt mondja,

„egyfajta pragmatikus konstelláció, egy korrupt, csak a hatalom megszerzésében és megtartásában érdekelt koalíció jött létre a magukat még mindig szociáldemokratának és kereszténydemokratának mondó erők között.”

A házelnök az interjúban elegánsan azt is megjegyzi, hogy

„Nem kérdés, melyik oldalra állna ma a volt kancellár [Helmut Kohl], ha élne.”

Mikor arról kérdezik, hogy a néppárti Manfred Weber elárulta-e a Fideszt, Kövér engedékenyen azt válaszolja:

Csak az tud áruló lenni, aki valaha is kötődött ahhoz, amit dicstelenül elhagy. Az európai politikusok legtöbbjének magatartásában azonban én minimális értéktartalmat sem vélek felfedezni.

Ezek után a házelnök és a Magyar Hírlap közösen egy szédítő, logikai bukfencekből, szaltókból és négyütemű fekvőtámaszokból álló manőverbe kezdenek, amiben

  • demokratikus mércével bukott politikusok vezetik Európát,
  • ahol az emberek többsége viszont a keresztény értékek megőrzésével ért egyet,
  • de mégsem biztos, hogy változik a felállás az EP-választás eredményeként,
  • mert „ez a mechanizmus, ez a gyomorforgató színjáték egyre kevésbé működőképes, egyre kevesebb nézőt vonz”,
  • így pedig kicsi az esély a fordulatra,
  • pedig tisztességes vitákon keresztül kellene kompromisszumokra jutni
  • mert a másik lehetősége, hogy „BEVÁNDORLÓK TÖMEGEI ÁLTAL, LAKOSSÁGCSERE RÉVÉN GYÖKÉRTELENNÉ TETT, HOMOGENIZÁLT EMBERMASSZA LAKÓHELYE LESZ A KONTINENS, AMELYEN EGY BRÜSSZELI BIRODALMI KÖZPONT URALKODIK”.

A beszélgetés csúcspontján aztán tényleg jön Soros György és az Új Világrend valamilyen telepatikus agyhullám-Facebook, vagy ahhoz hasonló új űrtechnológia és a migránsok segítségével.

„Mostanra ugyanakkor a globalizáció folyamatai olyan gazdasági, szociológiai, geopolitikai helyzetet teremtettek, a tömegmédia és a manipuláció szédítő technológiai fejlődésével együtt, hogy a Soros Györgyhöz hasonló „világboldogítók” úgy gondolták, ez a régtől fogva dédelgetett terv, a transznacionális érdekek útjából a nemzetállamokat, így a demokratikus döntéshozatali „pepecselést” félresöprő világrend immár kézzel fogható közelségbe került. A tömeges illegális migráció Európára szabadításával akarták befejezni a folyamatot.”

A NAGY TERV készítői csak egy dologgal nem számoltak

„Európa immunrendszerét még nem számolták fel teljesen – legalábbis itt, Közép-Európában.”

Kövér szerint egyébként a magyar („Hazaáruló-is-csak-az-lehet,-akinek-volt-valaha-hazája.-Jó-kérdés-persze,-melyik-a-rosszabb:-akinek-soha-sem-volt,-vagy-akinek-van,-de-elárulja.-A-baloldal-egyébként-soha-nem-belül-kereste-az-igazodási-pontjait.”) ellenzék nagyon rossz állapotban van:

„Nincs, aki értelmesen közvetítené a Fidesszel egyet nem értők hangját.”

A házelnök az interjúban nem mondja, de erre talán az lehetne a megoldás, ha a Fidesz benyúlna egy-egy ellenzéki párt hóna alá, és segítenék, terelgetnék őket egy kicsit, csak hogy értelmesebben közvetítsenek.

(A címlapon és cím felett Hajdú D. András képe.)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.