Korrupt, hataloméhes koalíció miatt aggódik Kövér László egy megdöbbentő lapinterjúban

Hibátlan, légmentesen záró, körkörös interjút adott a Magyar Hírlapnak Kövér László, a magyar országgyűlés elnöke, a fele részt rosszkedvből, fele részt Soros Györgyből álló összeesküvés-elméletek Paganinije. Kövér és a Magyar Hírlap 16 ezer karakterből álló dolgozatukban tényleg teljes körű világmagyarázatot kínálnak az olvasónak, az illegális bevándorlástól egészen a keresztény kultúra védelméig.

Nem fogják nekem elhinni, de Kövér szerint az aktuálisan sürgető feladatok közül az elsődleges

BEVÁNDROLÁS

KEZELÉSE,

az EP választás tétje pedig, hogy ezt meg tudjuk-e oldani.

Sajnos nem nagyon jók az esélyeink, mert az Európai Néppártóról szólva Kövér azt mondja,

„egyfajta pragmatikus konstelláció, egy korrupt, csak a hatalom megszerzésében és megtartásában érdekelt koalíció jött létre a magukat még mindig szociáldemokratának és kereszténydemokratának mondó erők között.”

A házelnök az interjúban elegánsan azt is megjegyzi, hogy

„Nem kérdés, melyik oldalra állna ma a volt kancellár [Helmut Kohl], ha élne.”

Mikor arról kérdezik, hogy a néppárti Manfred Weber elárulta-e a Fideszt, Kövér engedékenyen azt válaszolja:

Csak az tud áruló lenni, aki valaha is kötődött ahhoz, amit dicstelenül elhagy. Az európai politikusok legtöbbjének magatartásában azonban én minimális értéktartalmat sem vélek felfedezni.

Ezek után a házelnök és a Magyar Hírlap közösen egy szédítő, logikai bukfencekből, szaltókból és négyütemű fekvőtámaszokból álló manőverbe kezdenek, amiben

  • demokratikus mércével bukott politikusok vezetik Európát,
  • ahol az emberek többsége viszont a keresztény értékek megőrzésével ért egyet,
  • de mégsem biztos, hogy változik a felállás az EP-választás eredményeként,
  • mert „ez a mechanizmus, ez a gyomorforgató színjáték egyre kevésbé működőképes, egyre kevesebb nézőt vonz”,
  • így pedig kicsi az esély a fordulatra,
  • pedig tisztességes vitákon keresztül kellene kompromisszumokra jutni
  • mert a másik lehetősége, hogy „BEVÁNDORLÓK TÖMEGEI ÁLTAL, LAKOSSÁGCSERE RÉVÉN GYÖKÉRTELENNÉ TETT, HOMOGENIZÁLT EMBERMASSZA LAKÓHELYE LESZ A KONTINENS, AMELYEN EGY BRÜSSZELI BIRODALMI KÖZPONT URALKODIK”.

A beszélgetés csúcspontján aztán tényleg jön Soros György és az Új Világrend valamilyen telepatikus agyhullám-Facebook, vagy ahhoz hasonló új űrtechnológia és a migránsok segítségével.

„Mostanra ugyanakkor a globalizáció folyamatai olyan gazdasági, szociológiai, geopolitikai helyzetet teremtettek, a tömegmédia és a manipuláció szédítő technológiai fejlődésével együtt, hogy a Soros Györgyhöz hasonló „világboldogítók” úgy gondolták, ez a régtől fogva dédelgetett terv, a transznacionális érdekek útjából a nemzetállamokat, így a demokratikus döntéshozatali „pepecselést” félresöprő világrend immár kézzel fogható közelségbe került. A tömeges illegális migráció Európára szabadításával akarták befejezni a folyamatot.”

A NAGY TERV készítői csak egy dologgal nem számoltak

„Európa immunrendszerét még nem számolták fel teljesen – legalábbis itt, Közép-Európában.”

Kövér szerint egyébként a magyar („Hazaáruló-is-csak-az-lehet,-akinek-volt-valaha-hazája.-Jó-kérdés-persze,-melyik-a-rosszabb:-akinek-soha-sem-volt,-vagy-akinek-van,-de-elárulja.-A-baloldal-egyébként-soha-nem-belül-kereste-az-igazodási-pontjait.”) ellenzék nagyon rossz állapotban van:

„Nincs, aki értelmesen közvetítené a Fidesszel egyet nem értők hangját.”

A házelnök az interjúban nem mondja, de erre talán az lehetne a megoldás, ha a Fidesz benyúlna egy-egy ellenzéki párt hóna alá, és segítenék, terelgetnék őket egy kicsit, csak hogy értelmesebben közvetítsenek.

(A címlapon és cím felett Hajdú D. András képe.)