Mészáros Lőrinc fociakadémiát épít Szombathelyen

POLITIKA
2019 április 18., 09:10
comments 124

5 milliárd 907 millió forintért tervezi meg és építi fel a nyugat-magyarországi utánpótlás-nevelési centrumot Mészáros Lőrinc cége, a ZÁÉV Építőipari Zrt. - írja a 24.hu. Mészáros cégén kívül a megbízásra még Tiborcz István üzlettársa, Paár Attila cége, a West Hungária Bau Kft. adott be ajánlatot 6,1 milliárd forintos árral.

Az akadémia része egy 6000 négyzetméteres főépület, 5 füves és egy műfüves focipálya. A központi épületben tantermek, kollégium, orvosi rendelő, öltöző és étkező lesz.

Korábban egyszer már megfeneklett a közbeszerzés, mert az ajánlatkérő Nemzeti Sportközpontok sokallotta az árat, amit a pályázók kértek. Akkor egyébként a ZÁÉV a mostaninál még 200 millióval olcsóbb ajánlatot tett. (24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt