Mészáros Lőrinc fociakadémiát épít Szombathelyen

POLITIKA
2019 április 18., 09:10

5 milliárd 907 millió forintért tervezi meg és építi fel a nyugat-magyarországi utánpótlás-nevelési centrumot Mészáros Lőrinc cége, a ZÁÉV Építőipari Zrt. - írja a 24.hu. Mészáros cégén kívül a megbízásra még Tiborcz István üzlettársa, Paár Attila cége, a West Hungária Bau Kft. adott be ajánlatot 6,1 milliárd forintos árral.

Az akadémia része egy 6000 négyzetméteres főépület, 5 füves és egy műfüves focipálya. A központi épületben tantermek, kollégium, orvosi rendelő, öltöző és étkező lesz.

Korábban egyszer már megfeneklett a közbeszerzés, mert az ajánlatkérő Nemzeti Sportközpontok sokallotta az árat, amit a pályázók kértek. Akkor egyébként a ZÁÉV a mostaninál még 200 millióval olcsóbb ajánlatot tett. (24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.