Mészáros Lőrinc fociakadémiát épít Szombathelyen

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

5 milliárd 907 millió forintért tervezi meg és építi fel a nyugat-magyarországi utánpótlás-nevelési centrumot Mészáros Lőrinc cége, a ZÁÉV Építőipari Zrt. - írja a 24.hu. Mészáros cégén kívül a megbízásra még Tiborcz István üzlettársa, Paár Attila cége, a West Hungária Bau Kft. adott be ajánlatot 6,1 milliárd forintos árral.

Az akadémia része egy 6000 négyzetméteres főépület, 5 füves és egy műfüves focipálya. A központi épületben tantermek, kollégium, orvosi rendelő, öltöző és étkező lesz.

Korábban egyszer már megfeneklett a közbeszerzés, mert az ajánlatkérő Nemzeti Sportközpontok sokallotta az árat, amit a pályázók kértek. Akkor egyébként a ZÁÉV a mostaninál még 200 millióval olcsóbb ajánlatot tett. (24.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.