Letartóztatták a Máriabesnyőn talált csecsemő édesanyját

Vasárnap elrendelte az illetékes bíróság annak a nőnek a letartóztatását, aki csütörtökön hagyta magára újszülött gyermekét egy füves területen Máriabesnyőn, közölte a Police.hu. A nő ellen emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanújával folyik eljárás.

Az RTL Klub Híradója számolt be arról szombaton, hogy csütörtök délután hívták a rendőrök egy élő újszülött csecsemőt találtak. A hírműsor riportja szerint a gyerek anyja azzal magyarázta tettét, hogy

félt attól, hogy kiderül: a gyereke apja kínai. 

Az ügyvédje szerint a nő mindent megbánt, és csak később fogta fel, mit tett. Szerinte a szülés pillanatában a nő nem volt beszámítható.A nő apja a híradónak azt mondta: ő sem tudta, hogy a lánya terhes, a nő letagadta ezt, de a történtek ellenére kiáll mellette.

A csecsemő jól van, a nagyszülők szeretnék felnevelni.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.