Átnyúlt a rácson, hogy megsimogassa a zsolnai állatkert tigrisét, amire az állat pont úgy reagált, ahogy mindenki várná

A 29 éves nő a szlovákiai Zsolna magánállatkertjében a legnagyobb nyugalommal átnyúlt a rácson, hogy megsimogassa a tigrist, ami az első fülvakarás után egyből könnyed, játékos mozdulatokkal marcangolni kezdte a látogató karját. A szlovák rendőrség által megosztott videón látszik, hogy a másik tigris is készült beszállni. 

A rendőrség szerint a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházban kellett megműteni. Az eset, amelyről egy látogató készített felvételt, az észak-szlovákiai város Borodnó (Brodno) nevű városrészében, a MiniZoo-ban történt pénteken. 

A borodnói miniállatkertben többek között papagájok, majmok, lámák, oroszlánok és tigrisek vannak. A felvételen is látszik, hogy a tigriseket olyan rács mögött tatották, amin bárki könnyen átnyúlhat.  Az állatkert tulajdonosát bírsággal sújthatják a biztonsági intézkedések elégtelensége miatt. (Bumm.sk/MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.