Átnyúlt a rácson, hogy megsimogassa a zsolnai állatkert tigrisét, amire az állat pont úgy reagált, ahogy mindenki várná

A 29 éves nő a szlovákiai Zsolna magánállatkertjében a legnagyobb nyugalommal átnyúlt a rácson, hogy megsimogassa a tigrist, ami az első fülvakarás után egyből könnyed, játékos mozdulatokkal marcangolni kezdte a látogató karját. A szlovák rendőrség által megosztott videón látszik, hogy a másik tigris is készült beszállni. 

A rendőrség szerint a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházban kellett megműteni. Az eset, amelyről egy látogató készített felvételt, az észak-szlovákiai város Borodnó (Brodno) nevű városrészében, a MiniZoo-ban történt pénteken. 

A borodnói miniállatkertben többek között papagájok, majmok, lámák, oroszlánok és tigrisek vannak. A felvételen is látszik, hogy a tigriseket olyan rács mögött tatották, amin bárki könnyen átnyúlhat.  Az állatkert tulajdonosát bírsággal sújthatják a biztonsági intézkedések elégtelensége miatt. (Bumm.sk/MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.