Balázs Péter maradt a szolnoki színház igazgatója

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Balázs Péter marad a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója, erről csütörtökön döntött a város közgyűlése, közölte az intézmény az MTI-vel.  A közgyűlés a szakmai grémium tagjainak és az önkormányzat kulturális bizottságának egyhangú támogatásával további két évre nevezte ki az egyedüliként pályázó Balázs Pétert a színház élére és bízta meg az épület felújításának levezetésével. Balázs a legutóbbi kinevezését pompás kampányvideóval hálálta meg

Balázs Péter színművész a sorok közöttFotó: Halász Júlia

Egy tavaly őszi kormányhatározat szerint mintegy 4 milliárd forintot fordítanak idén és jövőre a Szolnoki Szigligeti Színház épületének felújítására. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.