800 ezer nyugtatót foglaltak le Röszkén

bűnügy
2019 április 26., 06:56
comments 50

Nyolcszázezer darab nyugtatót találtak két szerb teherautóban elrejtve a pénzügyőrök Röszkén – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

A pénzügyőrök egy Szerbiából Németországba fagyasztott szilvát szállító autót röntgennel vizsgáltak át, és feltűnt, hogy a raktérben a bejelentetten kívül más áru is van, ezért a rakományt tételesen átvizsgálták. A szigorított ellenőrzésen a fagyasztott szilvából 12 karton, összesen 700 ezer darab nyugtató került elő.

Egy másik szerb kamion átvizsgálásakor a pénzügyőrök a vezetőfülkében, a sofőr ágya alól, szerszámos dobozokból, több mint 100 ezer darab nyugtatót pakoltak ki.

A NAV lefoglalta a több mint 10,5 millió forintnyi gyógyszerszállítmányt, és egészségügyi termék hamisítása, illetve engedély nélküli nemzetközi kereskedelmi tevékenység miatt feljelentést tett. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.