Betörés közben belekóstolt egy csokiba

Tavaly augusztus 3-án egy férfi arról tett bejelentést a rendőrségen, hogy ismeretlenek betörtek az anyja házába. Elmondta, hogy a házban senki sem volt, de eltűnt egy tévé, egy fúró, egy szivattyú és további műszaki cikkek.

A létavértesi rendőrök a helyszínre mentek, és a látókörükbe került egy helyi lakos. A 36 éves férfit előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

A férfi kifejezetten műszaki cikkeket keresett, de miközben átkutatta a lakást, még egy csokoládét is felbontott, beleharapott, majd otthagyta.

Fotó: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság befejezte a lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.