Betörés közben belekóstolt egy csokiba

bűnügy
2019 április 26., 09:35
comments 61

Tavaly augusztus 3-án egy férfi arról tett bejelentést a rendőrségen, hogy ismeretlenek betörtek az anyja házába. Elmondta, hogy a házban senki sem volt, de eltűnt egy tévé, egy fúró, egy szivattyú és további műszaki cikkek.

A létavértesi rendőrök a helyszínre mentek, és a látókörükbe került egy helyi lakos. A 36 éves férfit előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

A férfi kifejezetten műszaki cikkeket keresett, de miközben átkutatta a lakást, még egy csokoládét is felbontott, beleharapott, majd otthagyta.

photo_camera Fotó: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság befejezte a lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt