Véletlenül egy amerikai muszlim aktivista képét tette ki a Srí Lanka-i rendőrség, mint a terrortámadás egyik elkövetőjéét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Elnézést kért a Srí Lanka-i rendőrség, amiért összekeverte egy amerikai nő, Amara Majeed képét a húsvétvasárnapi terrortámadás egyik gyanúsítottjáéval. A nő képét rendőrségi közleményekben és a Twitteren is köröztették. A rendőrség az egyik ISIS-es merénylőt egy Fathima Khadiya nevű nőként azonosították, az ő nevéhez társították  Amara Majeed fotóját.

Amara Majeed egyébként egy muszlim jogi aktivista, aki a muszlimokkal kapcsolatos sztereotípiák és a hátrányos megkülönböztetés ellen küzd, még könyvet is írt a témában. (BBC

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.