Bajnok a Barcelona

Messi ünnepel

Ezúttal elég volt egyetlen Messi-gól a most csereként beálló legendától. Az ő mércéjével nem volt benne semmi különleges, de azért úgy húzta vissza az elé került labdát, hogy két védő elrepült, aztán belőtte a hosszú alsóba. Ezzel verte a Barcelona a szívósan küzdő, kieséstől fenyegetett Levantét és nyerte meg a világ legerősebb bajnokságát. Így egyetlen tényleg érdekes kérdés maradt hátra a La Ligában, két fordulóval a vége előtt: sikerül-e óriási meglepetésre egyből a BL csoportkörébe jutnia a Getafének, a madridi kiscsapatnak. A Barcelona hazai dominanciáját jelzi, hogy az utóbbi 11 kiírásból kilencedjére lett bajnok. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.