Bajnok a Barcelona

Messi ünnepel

Ezúttal elég volt egyetlen Messi-gól a most csereként beálló legendától. Az ő mércéjével nem volt benne semmi különleges, de azért úgy húzta vissza az elé került labdát, hogy két védő elrepült, aztán belőtte a hosszú alsóba. Ezzel verte a Barcelona a szívósan küzdő, kieséstől fenyegetett Levantét és nyerte meg a világ legerősebb bajnokságát. Így egyetlen tényleg érdekes kérdés maradt hátra a La Ligában, két fordulóval a vége előtt: sikerül-e óriási meglepetésre egyből a BL csoportkörébe jutnia a Getafének, a madridi kiscsapatnak. A Barcelona hazai dominanciáját jelzi, hogy az utóbbi 11 kiírásból kilencedjére lett bajnok. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.