Egy oxfordi professzor szerint az Idegenek már létrehoztak egy csomó ember-alien-korcsot

2019 április 27., szombat 14:56
268

A patinás angol egyetem The Oxford Student című diáklapja leplezte le, hogy az intézmény egyik tanára, az Oriental Instutiute-ban koreai nyelvet oktató Young Hae Chi milyen tanokat terjeszt, többek között egy koreai nyelven írott könyvében.

A fiatal tényfeltárók először azt derítették ki, hogy a tanár hét évvel ezelőtt “Emberrabló idegenek és a környezeti katasztrófa” címmel tartott előadást egy konferencián. Az 55 perces előadás az

“Az emberi civilizáció minden bizonnyal a végéhez közeledik"

mondattal indult, hogy Chi utána egy állítólagos amerikai szakértőre, David Jacobsra hivatkozva azt fejtegesse, hogy az emberiség régóta számára láthatatlan idegenekkel él együtt, akinek a célja a Föld gyarmatosítása és akik e cél érdekében emberekkel pározva új hibird fajokat hoztak létre. Ezek az öszvérek itt élnek köztünk, csak nem tudunk róluk - adta elő az oxfordi tanár.

Chi elmélete szerint erős összefüggés van a Földet sújtó környezeti katasztrófák és az Idegenek megjelenése - mármint láthatalan rejtőzködése - között, mivel az űrlények szerinte a Föld megmentése végett párzanak össze emberekkel.

A diáklap azt is megtudta, hogy Chi 2018-ban azzal kereste meg az Oxford Union vitakörét, hogy tartsanak vitát az általa javasolt “Idegenek élnek a Földön, igen vagy nem?” címmel, de a felvetést elutasították.

Amikor az Oxford Student most megkereste, Dr Chi nemhogy visszavonta volna a téziseit, de azok részletes kifejtésébe kezdett. A meglepett diákújságíróknak elárulta például, hogy 4 fajta alien létezik

  • apró
  • magas kopasz
  • pikkelyes kígyószemű
  • és rovarszerű.

A rovarszerűek a főnökök, akik parancsokat adnak a kicsiknek, a magas kopaszoknak és a pikkelyes bőrű kígyószeműeknek. Dr Chinek három elmélete is van arra, hogy miért hoznak létre ember-alien-hibrideket:

  • az emberi DNS segítségével tudnak fennmaradni
  • a hibridek képesek lesznek túlélni a mind a két (vagyis mind az öt) fajt egyformán sújtó földi klímakatasztrófát
  • a hibridek egyes beszámolók szerint annyira intelligensek, hogy talán problémamegoldónak hozták létre őket

Dr Chi szerint az alienek lenéznek minket, de most azért lendültek akcióba, mert nekik is önös érdekük a földi bioszféra megőrzése.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt