Leszbikus csókkal tréfálták meg Matteo Salvinit, a „hagyományos családmodell” legfőbb olasz védelmezőjét

külföld
2019 április 27., 09:22

Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes és belügyminiszter híres arról, hogy a „hagyományos családmodell” nagy védelmezője. Ezzel kapcsolatos kijelentései miatt többször vádolták már homofóbiával, tavaly nyáron például arról beszélt, hogy miniszterként azon dolgozik majd, hogy csak heteroszexuális családok legyenek Olaszországban. Pártjában más politikusok mentek ennél messzebb is, minden esetre Salvini pártja, a Liga az azonos neműek házasságának egyik legnagyobb ellenzője egész Európában.

Salvini azonban egy másik dologról is híres: nagyon szeret szelfiket készíteni a rajongóival. Közös szelfi készítését kérte tőle pénteken két lány is egy rendezvényen, Gaia és Matilde azonban nem sima mosolygós képet készített a politikussal.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.