Minden számban kínaiak nyertek a budapesti asztalitenisz-vébén

A győztes kínai Ma Lung a budapesti asztalitenisz-világbajnokság férfi egyes döntője után a Hungexpón 2019. április 28-ánFotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Kína tarolt a vasárnap véget ért budapesti asztalitenisz-világbajnokságon, versenyzői mind az öt számban megszerezték az aranyérmet, ezen kívül még egy ezüstöt és hat bronzot is gyűjtöttek. 

Magyar részről három nyolcaddöntős szereplés volt a legjobb eredmény párosban.

A háromszoros olimpiai bajnok Ma Lung egyéniben és férfi párosban is aranyérmet nyert, így 12-szeres világbajnokként távozhat Budapestről - írja az MTI.

Férfi egyes:

  1. Ma Lung (Kína) 
  2. Mattias Falck (Svédország)
  3. Liang Csing-kun (Kína) és An Dzse Hjun (Koreai Köztársaság) 

Női egyes: 

  1. Liu Si-ven (Kína) 
  2. Csen Meng (Kína) 
  3. Ting Ning (Kína) és Vang Man-jü (Kína)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.