Neymar megütött egy szurkolót, Mbappé majdnem kettétörte az ellenfele lábát

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

A 21. percben már 2-0-ra vezetett szombaton a PSG a Rennes ellen a francia kupa Párizsban rendezett döntőjében, nem is akármilyen gólokkal. 

Előbb Dani Alves lőtt hihetetlen gólt Neymar szögletéből a 13. percben:

Aztán a sérüléséből nemrégi visszatér Neymar is betalált egy pazar emeléssel:

Úgy tűnt, hogy kiütéses győzelmet arat a PSG, de a harmadik gól nem jött össze, sőt Presnel Kimpembe öngóljával előbb szépített, majd a 66. percben egyenlített is a Rennes. Hosszabbítás jött, a PSG egyre frusztráltabbá vált, Mbappé - aki nem játszott jól a meccsen - pedig egy rendkívül brutális mozdulattal szinte kettétörte az ellenfele lábát a 118. percben. Nemcsak a mozdulat volt gusztustalan, ami abszolút nem a labdára ment térdmagasságban, nagy erővel, de Mbappé gesztusa is, ahogy előbb értetlenkedett, majd kiröhögte az őt kiállító bírót. 

A kupát aztán 11-esekkel a Rennes nyerte. A PSG-játékosoknak még fel kellett menniük az ezüstérmeikért, ami soha nem nagy öröm, az sem, ha egy szurkoló közben pocskondiázza a veszteseket, de ez sem magyarázza, hogy Neymarnál annyira elszakadt a cérna egy őket provokáló drukker miatt, hogy meg is ütötte.

Az előtte tényleg mindenkinek beszóló provokáló szurkoló videója:

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.