Ahogy jön a nyár, úgy drágítják hétről hétre az üzemanyagokat

gazdaság
2019 április 29., 11:52
comments 68

Szerdán újra emeli a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát a Mol, a benziné literenként bruttó 5, a gázolajé literenként bruttó 4 forinttal emelkedik. Ezzel a benzin literenkénti átlagára szerdától 405, a gázolajé 411 forint lesz.

A Mol az elmúlt hetekben rendszeresen emelte legalább az egyik üzemanyagtípus árát, a múlt hét óta már a benzin literenkénti átlagára is legalább 400 forint. A gázolajnál már látótávolságon belül van a rekord, eddig a legtöbbet, literenként 449 forintot 2012 januárjában kellett fizetni a dízelért. A benzin rekordára 451 forint, amit 2012 áprilisában ért el. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.