Felborult a busz, megbüntettek 31 utast, mert nem voltak bekötve

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Tavaly májusban a Szegedről Győrbe tartó menetrendszerinti busz Székesfehérvárnál az árokba borult, és 25-en megsérültek.

Az RTL Híradó arról számolt be, hogy az egyik utas a múlt héten levelet kapott, hogy 15 ezer forintra büntetik, mert nem volt bekötve, és vele együtt 31-en kaptak közigazgatási bírságot.

A férfi igazságtalannak tartja a lépést, mert nem emlékszik arra, hogy bárhogyan figyelmeztették volna, hogy be kell kötni a biztonsági övet. A Fejér megyei rendőrség szerint a buszon volt figyelmeztetés. A Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. nem válaszolt arra a kérdésre, hogy hány buszukon van biztonsági öv.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.