Fucsovics Márton már 35. a teniszezők világranglistáján

Egy helyet javítva immár a 35. helyen áll a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján Fucsovics Márton. Az immár az MTK sportolójaként versenyző nyíregyházi játékos a múlt héten a második fordulóig jutott Barcelonában, ezen a héten Münchenben szerepel. A szervezők a nyolcadik helyen emelték ki, és első ellenfele 13 óra körül a selejtezőből érkezett olasz Lotenzo Sonego lesz (69.), akivel 1:1 a mérlege.

A világranglista 300 legjobbja közé Fucsovics mellett egy másik magyar játékos, a múlt heti, budapesti versenyen negyeddöntős Balázs Attila fért be, ő 27 helyett javított előző helyezésén, jelenleg a 219. (Via MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.