MSZP: Ha a Fidesz ezt követeli, akkor beszéljünk a patkánykormányzásról

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ezt a videót posztolta ma reggel a Facebookon Ujhelyi István MSZP-s EP képviselő, a klipben pedig lényegében arról van szó, hogy az MSZP szerint nem a Fidesz támogatói a patkányok, hanem a NER vezetői. A Fidesz eközben csak a Facebookon több mint egymillió forintot költ az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó patkányozós megjegyzésének terjesztésére

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.