Súlyos vereséggel kezdte vébészereplését a hokiválogatott

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Rendkívül rossz helyzetbe került a magyar hokiválogatott a kazahsztáni divízió I/A-s jégkorong-világbajnokságon. A magyar csapat a torna nyitómeccsén sima 5:1 arányú vereséget szenvedett Dél-Koreától. A koreaiak nem rosszak, de nem is a mezőny legerősebb csapata:

idén a belaruszok és a szlovének számítanak a legerősebbnek a mezőnyben, de a házigazda Kazahsztánnak is van A-csoportos múltja.

A dél-koreaiak elleni vereség azt jelenti, hogy a magyaroknak erősebb csapatokat kell legyőzniük, és még a kőrmérkőzéses rendszerben játszott torna többi meccsén is számukra kedvezően kell alakulniuk az eredményeknek a feljutáshoz. (Via IHHF)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.