Súlyos vereséggel kezdte vébészereplését a hokiválogatott

Rendkívül rossz helyzetbe került a magyar hokiválogatott a kazahsztáni divízió I/A-s jégkorong-világbajnokságon. A magyar csapat a torna nyitómeccsén sima 5:1 arányú vereséget szenvedett Dél-Koreától. A koreaiak nem rosszak, de nem is a mezőny legerősebb csapata:

idén a belaruszok és a szlovének számítanak a legerősebbnek a mezőnyben, de a házigazda Kazahsztánnak is van A-csoportos múltja.

A dél-koreaiak elleni vereség azt jelenti, hogy a magyaroknak erősebb csapatokat kell legyőzniük, és még a kőrmérkőzéses rendszerben játszott torna többi meccsén is számukra kedvezően kell alakulniuk az eredményeknek a feljutáshoz. (Via IHHF)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.