Súlyos vereséggel kezdte vébészereplését a hokiválogatott

Rendkívül rossz helyzetbe került a magyar hokiválogatott a kazahsztáni divízió I/A-s jégkorong-világbajnokságon. A magyar csapat a torna nyitómeccsén sima 5:1 arányú vereséget szenvedett Dél-Koreától. A koreaiak nem rosszak, de nem is a mezőny legerősebb csapata:

idén a belaruszok és a szlovének számítanak a legerősebbnek a mezőnyben, de a házigazda Kazahsztánnak is van A-csoportos múltja.

A dél-koreaiak elleni vereség azt jelenti, hogy a magyaroknak erősebb csapatokat kell legyőzniük, és még a kőrmérkőzéses rendszerben játszott torna többi meccsén is számukra kedvezően kell alakulniuk az eredményeknek a feljutáshoz. (Via IHHF)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.