Te milyen arcot vágnál, ha gyanútlanul oda szerveznéd álmaid leánybúcsúját, ahol aztán négy napon át százezer részeg fociszurkoló gyülekezik?

ÉLET
2019 április 29., 10:04
comments 91

Amerikaifociünnep volt a hétvégén a tennessee-i Nashville-ben, itt tartották a nyolc hónapos holtszezon egyetlen érdemleges eseményét, a Draftot, ahol a 32 profi csapat vezetői a végzős egyetemisták között válogatnak.

Mivel az amerikaifoci holtszezonja tényleg majdnem nyolc teljes hónap, erre az eseményre tízezrével érkeznek a kiéhezett rajongók. Hogy ennek a jelentőségét átérezzük, két dolgot érdemes megjegyeznünk a draft idei helyszínéről, a bájos Nashville-ről:

  • Nashville ugyan amerikai léptékkel nézve nagyváros, de így is csak nyolcszázezer lakosú;
  • viszont épp bájossága miatt ez az Egyesült Államok, így bátran mondhatjuk, az egész világ leánybúcsúfővárosa.

Ez utóbbit tessék úgy érteni, hogy amint kedvezőre fordul az időjárás, szóval úgy április közepétől november közepéig szó szerint tízezrével jönnek ide leánybúcsúzni a búcsúzó leányok. Akik közül sokaknak nyilván fogalmuk sincs olyan marhaságokról, hogy hol válogat 32 multimilliomos évek óta ingyen kizsigerelt későkamaszok közt. Ők, mint azt talán ez a felvétel is illusztrálja, nem voltak felhőtlenül boldogok:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.