1 százalék: „Nem nekem fontos, ezért fontos nekem”

társadalom
2019 április 30., 11:24
comments 20

Amióta a NAV elkészíti az adóbevallás tervezetét, még többen felejtenek el rendelkezni a civileknek adható 1 százalékról - mondta Móra Veronika Ökotárs-igazgató, aki az egyik ötletgazdája volt a fent látható figyelemfelhívó klipnek, amelyet több szervezet hozott össze közösen.

A felajánlások összege tavaly mintegy nyolcmilliárd forint volt, de az adózok több mint fele senkit sem támogatott. Talán nem kell ecsetelni, mekkora segítség lenne most ennek a területnek néhány pluszmillió, pluszmilliárd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt