1 százalék: „Nem nekem fontos, ezért fontos nekem”

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Amióta a NAV elkészíti az adóbevallás tervezetét, még többen felejtenek el rendelkezni a civileknek adható 1 százalékról - mondta Móra Veronika Ökotárs-igazgató, aki az egyik ötletgazdája volt a fent látható figyelemfelhívó klipnek, amelyet több szervezet hozott össze közösen.

A felajánlások összege tavaly mintegy nyolcmilliárd forint volt, de az adózok több mint fele senkit sem támogatott. Talán nem kell ecsetelni, mekkora segítség lenne most ennek a területnek néhány pluszmillió, pluszmilliárd.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.