Kórházba szállították Silvio Berlusconit

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Olasz sajtóértesülések szerint a milánói San Raffaele kórházban kezelik Olaszország egykori miniszterelnökét. A Reuters azt írja, a 82 éves politikusnak komoly vesefájdalmai voltak. Pártja, a Forza Italia vezetősége közölte, amint lehet, Berlusconi visszatér, és továbbra is részt vesz az EP-választási kampányban. 

Az olasz politikusnak az elmúlt években több egészségügyi problémája is volt, 2016-ban nyitott szívműtéten esett át. Ennek ellenére esze ágában sincs visszavonulni a politikától. Berlusconi fájdalmait a Forza Italia közlése szerint valószínűleg vesekő okozza.

Fotó: ANDREAS SOLARO/AFP

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.