Külön miniszteri biztos szervezi a diákok külföldi tanulmányútját

POLITIKA
2019 április 30., 20:41
comments 268

Orbán Viktor az évértékelő beszédében jelentette be, hogy 9. és 11. osztályban minden diák elmehet kétszer két hétre külföldre nyelvet tanulni, a költségeket pedig az állam vállalja. A tanulmányutak megszervezésére Kásler Miklós a 9. és 11. évfolyamos tanulók célnyelvi országba történő tanulmányútjai előkészítésével és koordinációjával kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztosnak nevezte ki Bartos Mónikát, aki jelenleg a Fidesz országgyűlési képviselője.

A miniszteri biztos tevékenységét a miniszter az oktatásért felelős államtitkár útján irányítja. A miniszteri biztos megbízatása 2021. április 30-ig szól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.