Minden negyedik magyar tinédzser influenszer akar lenni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Minden mindegy már! zúgjon fel a tengerek alja!
hányódjon fel a genny! jöjjön a forradalom!
Jöjjön a barbárság!”

- írta Babits Mihály, miután először olvasta a Be Social tinédzserekről szóló felmérését, amiből kiderül, hogy a magyar fiatalok majdnem negyede, 24 százalékuk infuencer szeretne lenni. A cég sajtóközleménye szerint felnőttek számára is egyre vonzóbb ez a lehetőség.

Arról, hogy egyre többen igyekeznek minél profibb videókat és képeket készíteni a netes követőiknek, az is árulkodik, hogy egyre több kifejezetten erre alkalmas kamera fogy az elektronikai áruházakból. Papp Balázs, a legnagyobb műszaki áruházlánc, a MediaMarkt területért felelős kategóriamenedzsere szerint míg korábban az akciókamerák szezonális árucikknek számítottak, „2016-ban 40-50, tavaly is még közel 10-20 százalékos forgalomnövekedést regisztrálunk ennél a műszaki terméknél. Megfigyeltük, hogy a karácsonyi időszakot követően a májustól júliusig tartó időszakban ugrik meg leginkább az értékesítés, ami egyértelműen összecseng az egyik legnépszerűbb videómegosztón megfigyelhető tartalommegosztási csúcsidőszakkal,

és az iskolai szünidő kezdetével.”

Ne feledjük, a Biblia, egészen pontosan Ezékiel könyvének 13. fejezete így ír az influencerekről:

„Ezért így szól az én Uram, az Úr: Mivel hiábavalóság a beszédetek, és hazugság a látomásotok, azért én ellenetek fordulok! – így szól az én Uram, az Úr. Kezem ránehezedik azokra a prófétákra, akik hiábavalóságot látnak, és hazugságot jósolgatnak. Nem maradnak népem körében, nem írják be őket Izráel házának a könyvébe, és nem jutnak el Izráel földjére. Akkor megtudjátok, hogy én, az Úr vagyok az Úr!”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.