Guzmics Richárd jól beporschézott születésnapja alkalmából

Tbg
futball
2019 május 01., 18:48
comments 244

Április közepén lett 32 éves Guzmics Richárd magyar válogatott labdarúgó, jelenleg a Slovan Bratislava játékosa, és ennek alkalmából meglepte magát egy Porsche típusú német sportautóval, írja a Nemzeti Sport.

„A védő egy 350 lóerős Porsche Boxster S-t ajándékozott magának, amelynek indulóára körülbelül 23 millió forint, de néhány extrával villámgyorsan átlépheti a 30 millió forintos határt is.”

link Forrás

Az autóról és boldognak tűnő új tulajdonosáról az importőr közölt képeket a Facebookon.

Guzmics válogatottságának emlékezetes pillanata volt, amikor „2013. szeptember 3-án, a románok elleni mérkőzés 2. percében utolsó emberként hatalmasat hibázott, gyakorlatilag gólpasszt adva Ciprian Maricának” (Wikipedia). Mégis a válogatott tagja lett a 2016-os Európa-bajnokságon Bernard Storck keze alatt, és mind a négy mérkőzésen játszott is. (NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.