Május elsejei szalonnásrántotta-háborúba keveredett a Jobbik és a fideszes ellen-Jobbik

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Május elsején sem pihen a kormányzat által látványosan megtolt zsebellenzéki párt, a Jobbik felmorzsolására kitalált Mi Hazánk Mozgalom. A majálisukat ugyanis rászervezték a Hajógyári szigeten ünneplő Jobbikéra, elcsábították a hagyományosan a néppártosodó szélsőjobboldali alakulat eseményein fellépő nemzeti rock zenekarokat és árusokat sőt a másik párthoz hasonlóan ők is ingyenes szalonnás rántotta ígéretével csábították a közönséget. 

Ezt a remek fotót Botos riporter készítette az előbb a jobbikos rántottázásról:

Fotó: Botos Tamás

 A Mi hazánk csalikajájáról azért nem tudott képet készíteni, mert mire odaért, elfogyott a kvóta, bár kósza hírek szerint lehet, hogy hoznak még egy adagot.

A kép olyan istenien néz ki, hogy a hatására ezennel Insta-kompatibilis fotópályázatot hirdetünk:

Ha ma, május elsején az országban bárhol május elsejéhez köthető eseményen, például majálison veszel részt és ott bármit is eszel, lőj róla egy igazi ütős kajafotót, és küldd el nekünk a szerk KUKAC 444.hu címre KAJAFOTÓ subjecttel!

Azt mindenképpen írd oda, hogy hol, milyen eseményen készült a kép, ha pedig ahhoz is van kedved, egy-két mondatban írd le, hogy milyen volt a kaja és az esemény, és mi volt a legjobb, amit átéltél ott. Hogy tétje is legyen, a legjobb fotós beszámoló beküldőjének egy megbeszélt időpontban sütök egy nem kormány által finanszírozott szalonnás rántottát a szerkesztőség konyhájában. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.