689 milliós tendert nyert a Mészáros-féle 4iG Nyrt.

A 4iG Nyrt. teljes szerverközpontok összeállítására, beüzemelésére és kiterjesztett garanciális kiszolgálására kiírt központosított közbeszerzési eljárást nyert el a konzorciumi partnereivel – írta meg az Index a cég közleményére hivatkozva.

A lap azt írja, a „Kis és nagy szerverek beszerzése az Egészséges Budapest Program” című pályázaton négy konzorcium indult, három tett érvényes ajánlatot, és a nyertes a telepítendő szerverközpontok hardvereit és szoftvereit, illetve az előírt összes kapcsolódó szolgáltatást 689 997 476 forint+áfáért végzik.

A Mészáros-birodalom részeként működő informatikai cégnek 2018-ban az ezerszeresére nőtt a tőzsdei árfolyama, miután Mészáros Lőrinc bevásárolt a cégbe. (Index)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.