Macska a kifutón! (Angol az eredetiben!)

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szegény Christian Dior is hiába adott bele gondolom mindent legújabb kollekciójába, látványos bemutatójáról a világ nagy része valószínűleg csak erről az egy jelenetről értesül majd:

A látványos showműsor egyik legjelentősebb pillanatában, az új modellek felvonulásakor egy kifezetten rezignáltnak tűnő macska (cat) komótosan végigsétált a kifutón (catwalk).

Láthatólag nem érdekelték a körülmények, viszonylag unottan próbálta átverekedni magát a szupermodellek menetoszlopán, még az se zavarta össze, amikor nekiment egy - egyébként a macskáról látszólag tudomást sem vevő - modellnek.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.