Macska a kifutón! (Angol az eredetiben!)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szegény Christian Dior is hiába adott bele gondolom mindent legújabb kollekciójába, látványos bemutatójáról a világ nagy része valószínűleg csak erről az egy jelenetről értesül majd:

A látványos showműsor egyik legjelentősebb pillanatában, az új modellek felvonulásakor egy kifezetten rezignáltnak tűnő macska (cat) komótosan végigsétált a kifutón (catwalk).

Láthatólag nem érdekelték a körülmények, viszonylag unottan próbálta átverekedni magát a szupermodellek menetoszlopán, még az se zavarta össze, amikor nekiment egy - egyébként a macskáról látszólag tudomást sem vevő - modellnek.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.