A Barátok Közt Miklósát alakító színész 21 év után kiszáll, mert nem akar többé rossz embert alakítani

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Bors információi szerint Berényi Miklós karakterét kiírják a Barátok Köztből. Miklós karaktere az RTL-en 21 éve játszott szappanopera egyik főszereplője, egy manipulatív és önző figura. 

A Bors úgy tudja, hogy Szőke Zoltán, a Miklóst alakító színész már tavaly közölte a stábbal: Miklós vagy megjavul, vagy kiszáll. Szőke a negyvenedik születésnapja után életmód- és szemléletváltáson ment keresztül, sokat meditál, és jó akar lenni. Annyira jó, hogy a tévében sem lenne rossz. 

Mivel a forgatókönyvet nem alakították a színész igényeihez, ezért Szőke állítólag lelép. A következő hónapokban azért még képernyőn lesz, és azt sem tudni, hogyan tűnik majd el. (Bors)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.