A Barátok Közt Miklósát alakító színész 21 év után kiszáll, mert nem akar többé rossz embert alakítani

A Bors információi szerint Berényi Miklós karakterét kiírják a Barátok Köztből. Miklós karaktere az RTL-en 21 éve játszott szappanopera egyik főszereplője, egy manipulatív és önző figura. 

A Bors úgy tudja, hogy Szőke Zoltán, a Miklóst alakító színész már tavaly közölte a stábbal: Miklós vagy megjavul, vagy kiszáll. Szőke a negyvenedik születésnapja után életmód- és szemléletváltáson ment keresztül, sokat meditál, és jó akar lenni. Annyira jó, hogy a tévében sem lenne rossz. 

Mivel a forgatókönyvet nem alakították a színész igényeihez, ezért Szőke állítólag lelép. A következő hónapokban azért még képernyőn lesz, és azt sem tudni, hogyan tűnik majd el. (Bors)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.