Elárulta a gyűrűje Új-Zéland miniszterelnökét

Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök szóvivője újságírói kérdésre megerősítette:

A kormányfőt eljegyezték.Jacinda Ardern még januárban is tréfálkozva kerülte meg a választ, amikor újságírók arról faggatták, hogy hozzámegy-e valaha élettársához, nemrégiben született gyermeke apjához, aki vállalta, hogy otthon marad a csecsemővel, hogy párjának módjában álljon a szigetországot irányítani.

Jacinda Ardern (j) és partnere, Clarke Gayford közös sajtótájékoztatón beszél születendő gyermekükről Aucklandben, 2018. január 19-én.Fotó: DIEGO OPATOWSKI/AFP

A családjogi aktust megelőlegező gesztusról annyi derült ki, hogy húsvétkor történt. A sajtó érdeklődését Jessica Ardern gyűrűje váltotta ki. Feltűnt a tudósítóknak, hogy visel valamit az ujján, ami eddig nem volt ott. 

A másik gyűrűt Clarke Gayford viseli, aki "A nap hala" című horgászműsor vezetőjeként szerzett ismertséget magának. (NBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.