Elárulta a gyűrűje Új-Zéland miniszterelnökét

Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök szóvivője újságírói kérdésre megerősítette:

A kormányfőt eljegyezték.Jacinda Ardern még januárban is tréfálkozva kerülte meg a választ, amikor újságírók arról faggatták, hogy hozzámegy-e valaha élettársához, nemrégiben született gyermeke apjához, aki vállalta, hogy otthon marad a csecsemővel, hogy párjának módjában álljon a szigetországot irányítani.

Jacinda Ardern (j) és partnere, Clarke Gayford közös sajtótájékoztatón beszél születendő gyermekükről Aucklandben, 2018. január 19-én.Fotó: DIEGO OPATOWSKI/AFP

A családjogi aktust megelőlegező gesztusról annyi derült ki, hogy húsvétkor történt. A sajtó érdeklődését Jessica Ardern gyűrűje váltotta ki. Feltűnt a tudósítóknak, hogy visel valamit az ujján, ami eddig nem volt ott. 

A másik gyűrűt Clarke Gayford viseli, aki "A nap hala" című horgászműsor vezetőjeként szerzett ismertséget magának. (NBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.