Elsodorta őket az óceán, imádkozni kezdtek, erre megjelent egy hajó, aminek Ámen volt a neve

külföld
2019 május 03., 17:59
comments 250

Tyler Smith és Heather Brown mindketten a jacksonville-i keresztény iskola növendékei, áprilisban pedig egy nap kimentek a partra úszni egyet az óceánban. Az áramlatok azonban elsodorták a két tinédzsert a parttól. Hiába próbálkoztak, nem tudtak visszaúszni.

Smith szerint miután rájöttek, hogy ez nem megy, megfogta a társa kezét és imádkozni kezdtek. Nem sokkal később megjelent mellettük Eric Wagner hajója, amelynek történetesen Ámen a neve.

photo_camera Eric Wagner hajója Fotó: Forrás: Facebook

Wagner éppen Floridából hajózott New Jersey felé, amikor meghallotta a kiáltásokat. Odanavigálta a hajót a fiatalokhoz és rögtön látta, hogy gond van, Smith-nek például fehér volt az ajka és alig tudott beszélni. Nem is tudtak bemászni a hajóba, olyan fáradtak voltak, úgy kellett behúzni őket. Wagner szerint két mérföldre voltak a parttól, és több mint 90 perce lehettek a vízben.

Miután Smith és Brown megtudták, hogy egy Ámen nevű hajó mentette meg őket, sírva fakadtak. Amúgy már jól vannak, hamarosan érettségiznek. (NBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.