Elsodorta őket az óceán, imádkozni kezdtek, erre megjelent egy hajó, aminek Ámen volt a neve

2019 május 3., péntek 17:59
257

Tyler Smith és Heather Brown mindketten a jacksonville-i keresztény iskola növendékei, áprilisban pedig egy nap kimentek a partra úszni egyet az óceánban. Az áramlatok azonban elsodorták a két tinédzsert a parttól. Hiába próbálkoztak, nem tudtak visszaúszni.

Smith szerint miután rájöttek, hogy ez nem megy, megfogta a társa kezét és imádkozni kezdtek. Nem sokkal később megjelent mellettük Eric Wagner hajója, amelynek történetesen Ámen a neve.

Eric Wagner hajója Fotó: Forrás: Facebook

Wagner éppen Floridából hajózott New Jersey felé, amikor meghallotta a kiáltásokat. Odanavigálta a hajót a fiatalokhoz és rögtön látta, hogy gond van, Smith-nek például fehér volt az ajka és alig tudott beszélni. Nem is tudtak bemászni a hajóba, olyan fáradtak voltak, úgy kellett behúzni őket. Wagner szerint két mérföldre voltak a parttól, és több mint 90 perce lehettek a vízben.

Miután Smith és Brown megtudták, hogy egy Ámen nevű hajó mentette meg őket, sírva fakadtak. Amúgy már jól vannak, hamarosan érettségiznek. (NBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt