Megcsókoltatták a nem elég hazafias krasznodari óvodással az őt tápláló anyaföldet

Kirúgják azt az orosz óvodavezetőt, aki Krasznodarban letérdeltetett egy óvodást, és arra kényszerítette, hogy hálásan csókolja meg a tápláló anyaföldet – írja a HVG.

Valószínűleg egy szülő vette videóra, hogy az óvónő arra utasítja a fiút, térdeljen le, majd a megszeppent gyereket erőszakkal térdre kényszeríti, és többször lenyomja a fejét a földre. Közben azt mondja:

„Csókold meg a földet, ami táplál téged!”

Az óvónő egy másik gyerektől pedig azt kérdezi:

„Te meg orosz vagy, és engeded, hogy ez a fattyú és gazember azt mondja, hogy gyűlöli Oroszországot?”

Az orosz sajtó szerint mindez a krasznodari Zvjozdocska (Csillagocska) óvodában történt, és az óvoda vezetője, Emma Milner látható rajta. (HVG)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.