25 millió forintnyi valutát lopott a takarítónő egy budapesti szálloda széfjéből

A budapesti nyomozók elfogták azt a nőt, aki a gyanú szerint egy belvárosi szálloda alkalmazottjaként az egyik szoba széfjéből közel 25 millió forint értékben lopott valutát - írja a police.hu. A 40 éves budapesti G. Vivien takarított május 1-jén a kanadai állampolgár szobájában, aki május 2-án délelőtt azt vette észre, hogy 25 millió forintnyi valuta hiányzik a pénzből, amit a szállodai szobája széfjében zárt el.

A kanadai ezt jelezte a szálloda biztonsági szolgálatának, akik értesítették a rendőrséget. A rendőrök még a hotelben elfogták a takarítót, akit gyanúsítottként hallgattak ki a kapitányságon.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.