25 millió forintnyi valutát lopott a takarítónő egy budapesti szálloda széfjéből

A budapesti nyomozók elfogták azt a nőt, aki a gyanú szerint egy belvárosi szálloda alkalmazottjaként az egyik szoba széfjéből közel 25 millió forint értékben lopott valutát - írja a police.hu. A 40 éves budapesti G. Vivien takarított május 1-jén a kanadai állampolgár szobájában, aki május 2-án délelőtt azt vette észre, hogy 25 millió forintnyi valuta hiányzik a pénzből, amit a szállodai szobája széfjében zárt el.

A kanadai ezt jelezte a szálloda biztonsági szolgálatának, akik értesítették a rendőrséget. A rendőrök még a hotelben elfogták a takarítót, akit gyanúsítottként hallgattak ki a kapitányságon.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.