Bravúros győzelmet aratott a magyar válogatott az U17-es EB nyitómeccsén Portugália ellen

futball
2019 május 04., 18:15
comments 63
Az MTK-s Balogh Botond küzd egy labdáért a Portugália elleni csoportmeccsen az U17-es Európa-bajnokságon Dublinban
photo_camera Az MTK-s Balogh Botond küzd egy labdáért a Portugália elleni csoportmeccsen az U17-es Európa-bajnokságon Dublinban Fotó: uefa.com

Kosznovszky Márt 80. percben lőtt góljával a magyar válogatott bravúros, 1-0-s győzelmet aratott Portugália felett az írországi az U17-es labdarúgó Európa-bajnokság első fordulójában.

Az MTI tudósítása szerint a Preisinger Sándor szövetségi edző által vezetett magyar együttese a meccsen végig hatékonyan védekezett, aztán a 68. percben csereként beállt Kosznovszky Márk egy jó kiugratás után a kilépő kapus lábai között a hálóba gurította a labdát. A csoport másik meccsén Izland 3-2-re legyőzte Oroszországot. 

A magyarok legközelebb kedden lépnek pályára, ismét Dublinban, délután 1 órakor. Az ellenfél Izland lesz. Pénteken 18 órakor Waterfordban Oroszország lesz az ellenfél a csoport utolsó meccsén.     

A 16 csapatos EB-n a négy csoportból az első két csapat jut a negyeddöntőbe. A torna első öt helyezettje automatikusan kvalifikálja magát a még idén megrendezésre kerülő brazíliai világbajnokságon. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.