Hassan F-fel kampányol a Fidesz az EP-választásra

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Szíriai terroristát a zászlajára tűzve indul harcba a Fidesz az EP-választáson, legújabb kampányfilmjükben Hassan F-fel riogatnak.

A Fidesz azt szeretné, ha minél több emberhez eljutna az üzenet, hogy Brüsszel mostani bevándorláspárti politikáját meg kell állítani, mert az illegális migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján. 

A Fidesz szerint az Európai Unió a migráción keresztül a terrorizmust is pénzeli, a Fidesz ezért egy kampányvideót indít, amelyben erre hívják fel a figyelmet. A rövidfilmben a Magyarországon nemrég elfogott Hassan F. ügyét mutatják be.

Hassan F.-t nem csak beengedték, hanem menekültként ismerték el, és pénzzel feltöltött migránskártyával is segítették őt, azaz Brüsszel havonta utalgatott pénzt a migránskártyán egy terroristának - tette hozzá Hidvéghi Balázs.

A kommunikációs igazgató azt mondta: biztos abban, velük együtt sokan gondolják úgy, hogy ebből elég. „Meg kell állítani a bevándorlást és meg kell állítani a bevándorláspárti erőket!” - jelentette ki. Erről szól az új, rendkívül intelligens és árnyalt kampányfilmjük is, amelyet az interneten és a televízióban fognak terjeszteni.

Manfred Weber, az EPP csúcsjelöltjének nyilatkozatáról, miszerint ha Orbán Viktor még inkább eltávolodik a néppártól, nem lesz visszaút számára és a Fidesz számára, azt mondta: három hét múlva döntenek az emberek arról, hogyan nézzen ki a jövőben az Európai Parlament, az új európai vezetés, a különböző pártcsaládok és erőviszonyaik, és ezt a döntést meg kell várni.