Hassan F-fel kampányol a Fidesz az EP-választásra

Szíriai terroristát a zászlajára tűzve indul harcba a Fidesz az EP-választáson, legújabb kampányfilmjükben Hassan F-fel riogatnak.

A Fidesz azt szeretné, ha minél több emberhez eljutna az üzenet, hogy Brüsszel mostani bevándorláspárti politikáját meg kell állítani, mert az illegális migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján. 

A Fidesz szerint az Európai Unió a migráción keresztül a terrorizmust is pénzeli, a Fidesz ezért egy kampányvideót indít, amelyben erre hívják fel a figyelmet. A rövidfilmben a Magyarországon nemrég elfogott Hassan F. ügyét mutatják be.

Hassan F.-t nem csak beengedték, hanem menekültként ismerték el, és pénzzel feltöltött migránskártyával is segítették őt, azaz Brüsszel havonta utalgatott pénzt a migránskártyán egy terroristának - tette hozzá Hidvéghi Balázs.

A kommunikációs igazgató azt mondta: biztos abban, velük együtt sokan gondolják úgy, hogy ebből elég. „Meg kell állítani a bevándorlást és meg kell állítani a bevándorláspárti erőket!” - jelentette ki. Erről szól az új, rendkívül intelligens és árnyalt kampányfilmjük is, amelyet az interneten és a televízióban fognak terjeszteni.

Manfred Weber, az EPP csúcsjelöltjének nyilatkozatáról, miszerint ha Orbán Viktor még inkább eltávolodik a néppártól, nem lesz visszaút számára és a Fidesz számára, azt mondta: három hét múlva döntenek az emberek arról, hogyan nézzen ki a jövőben az Európai Parlament, az új európai vezetés, a különböző pártcsaládok és erőviszonyaik, és ezt a döntést meg kell várni.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.