Robben és Ribéry otthagyja a Bayernt

Karl-Heinz Rummenigge ügyvezető megerősítette a két korábbi alapember távozását, kifejtve, hogy a klub sokkal tartozik a két játékosnak, akiktől 2020-ban külön búcsúmeccsen köszönnek majd el. "Részben nekik köszönhetők az elmúlt tíz év rendkívüli sikerei" - tette hozzá.

Fotó: SVEN HOPPE/dpa Picture-Alliance/AFP

A 35 éves Arjen Robben 2009-ben érkezett a német gárdához, és már tavaly közölte, hogy az idén nyáron máshová igazol. "Nem vonulok vissza, szeretnék tovább játszani" - jelentette ki a világbajnoki ezüst- és bronzérmes szélső.

A 36 esztendős Franck Ribéry nemrég még bízott abban, hogy meghosszabbodik 12 éves bajorországi pályafutása. "Nem lesz könnyű búcsút inteni, de nem szabad elfelejtenünk mindazt, amit együtt elértünk" - nyilatkozta a 81-szeres válogatott francia légiós, aki szombaton góllal vette ki a részét a müncheniek 3-1-es győzelméből a Hannover ellen. (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.