A legújabb Trónok harca epizód legnagyobb sztárja egy eldobható kávéspohár lett

„Nem tudtam, hogy Starbucks is van Winterfellben”

- ezzel a címmel posztolta valaki redditre azt a sorozat legújabb részéből kifotózott pillanatot, melyen a sárkányok anyja, Daenerys látható, illetve egy elviteles kávédoboz az asztalon. 

Az van, hogy minden filmbe, sorozatba becsúsznak néha apróbb hibák, várható volt, hogy előbb-utóbb a Trónok harca is áldozatul esik. A képen Daenerys egy óriási serleget tart a kezében, amiben elvileg bor van, de az asztalon valaki ott felejtette a starbuckos poharát. A Slate azt írja, a hibát nem volt könnyű észrevenni, mert ha annyira nem is, mint a komplett előző epizód, de azért sötét volt ez a jelenet. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.