Piszkosul nehéz már újat hozni a politikusok átadnak valamit műfajban, de Tiszaföldvár bebizonyította, hogy nincs lehetetlen

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Eddig is jelen volt az utolérhetetlen magyaros gógyi az avatások világában:

Vagy például amikor kint tombolt a vihar, de a felavatására váró Petőfi-szobrot behozni nem lehetett a terembe. Így aztán Csurgón kivetítették a szobrot, a képre rajzszögezték a szalagot, amit át is adtak. 

Ehhez képest is bátran nevezhető áttörésnek, amit Tiszaföldváron innováltak. Egy magyarországi világszám:

a hordozható szalagtartó kopjafa. 

Ha éppen nincs kéznél élő oszlopnak használható gyerek, mert az összes már egy másik avatáson tartja a szalagot vagy térdel a szalmán, akkor itt a megoldás:

Fotó: Boldog István/Facebook

Először azt hittem, Boldog István viszi magával, hogy passzoljon az avatós ünneplőhöz, mert decemberben egy meglehetősen egyszerű kis tartóoszlopot sikerült csak avatósorba állítani.

Fotó: Boldog István/Facebook

De kiderült, hogy Tiszaföldváré az érdem, nemrég kipróbálták már a mini mobil kopjafát Boldog Istvánnal párban. Az a legkevesebb, hogy bevált. 

Fotó: Boldog István/Facebook

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.