Piszkosul nehéz már újat hozni a politikusok átadnak valamit műfajban, de Tiszaföldvár bebizonyította, hogy nincs lehetetlen

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Eddig is jelen volt az utolérhetetlen magyaros gógyi az avatások világában:

Vagy például amikor kint tombolt a vihar, de a felavatására váró Petőfi-szobrot behozni nem lehetett a terembe. Így aztán Csurgón kivetítették a szobrot, a képre rajzszögezték a szalagot, amit át is adtak. 

Ehhez képest is bátran nevezhető áttörésnek, amit Tiszaföldváron innováltak. Egy magyarországi világszám:

a hordozható szalagtartó kopjafa. 

Ha éppen nincs kéznél élő oszlopnak használható gyerek, mert az összes már egy másik avatáson tartja a szalagot vagy térdel a szalmán, akkor itt a megoldás:

Fotó: Boldog István/Facebook

Először azt hittem, Boldog István viszi magával, hogy passzoljon az avatós ünneplőhöz, mert decemberben egy meglehetősen egyszerű kis tartóoszlopot sikerült csak avatósorba állítani.

Fotó: Boldog István/Facebook

De kiderült, hogy Tiszaföldváré az érdem, nemrég kipróbálták már a mini mobil kopjafát Boldog Istvánnal párban. Az a legkevesebb, hogy bevált. 

Fotó: Boldog István/Facebook

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.