Medve marcangolhatott szét egy embert Romániában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy 69 éves férfi belehalt a sérülésekbe, miután medve támadta meg Romániában,  Vrancea megyében, Vizantea-Livezi községben. 

Dragoş Ciobotaru polgármester szerint a férfi kiment dolgozni a falu határában levő legelőre, és mikor nem tért haza, a keresésére indultak. A legelőn találták meg, véres sebekkel, és mire kiértek a mentők, meg is halt. A nyomok alapján medve támadhatott rá. Az eset után a helyi hatóságok azt kérik, lőjék ki a medvét. (Maszol/Főtér, a címlapkép illusztráció

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.